Home » Begeleid wonen

Begeleid wonen

Trend Zorg Helmond biedt de mogelijkheid om begeleid te wonen in de regio Veldhoven, Helmond en Bakel. Wij bieden verschillende woonvormen aan waaronder begeleiding in een gedeeld appartement of begeleiding in het fasehuis. Er worden doorgaans 2 tot 4 cliënten in een woning geplaatst. Bij plaatsing van cliënten wordt er rekening gehouden met het karakter en de problematiek van de cliënt.

Woonbegeleiding

De woonbegeleiding wordt geboden aan cliënten in de leeftijd van 18 jaar en ouder die toe zijn aan een mate van zelfstandigheid. De woonbegeleiding wordt geboden in woonhuizen of appartementen die door cliënten gehuurd worden en midden in woonwijken staan. Er dient rekening mee gehouden te worden dat de cliënt met minstens één huisgenoot samen komt te wonen en met maximaal 3 huisgenoten. De begeleiding vindt plaats op afgesproken tijden zodat cliënten ruimte en tijd behouden voor zichzelf. ’S Avonds en in het weekend kunnen de cliënten bij calamiteiten bellen met de bereikbaarheidsdienst.

Locatie waar Trend Zorg Helmond begeleid/beschermd wonen aanbiedt:
1. Veldhoven
2. Bakel
3. Helmond

Uitbreiding naar andere gemeentes.
Op dit moment zijn wij bezig met uitbreiding naar andere gemeentes in Zuidoost Brabant, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Regio Eindhoven, Veldhoven
Voor beschermd wonen en ambulante begeleiding hebben wij een korte wachtlijst.

Regio Helmond
Voor beschermd wonen en ambulante begeleiding hebben wij een korte wachtlijst.

Delen met je vrienden

Over ons

Trend Zorg Helmond biedt begeleid wonen en ondersteuning aan jongeren die vanwege hun problematiek moeite hebben om zich staande te houden in de samenleving. Het verbeteren van de kwaliteit van leven en het vergroten van de autonomie staat hierbij centraal.

Begeleidingsvormen

Trend Zorg Helmond biedt praktische hulp en ondersteuning aan, op de volgende manieren:

  • Begeleid wonen
  • Beschermd wonen in Bakel
  • Ambulante begeleiding

Contact

Als je interesse hebt of vragen vul dan het contactformulier in dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook bellen via: 040-2306846.

Meer contactinformatie vind je hier.

Nuttige informatie

Trend Zorg Helmond vindt het belangrijk dat onze cliënten goed geïnformeerd zijn.

Daarom staat er op deze site niet alleen informatie over Trend Zorg Helmond zelf, maar ook links naar interessante artikelen of websites.