Home » Onze zorgwoningen in Bakel

Onze zorgwoningen in Bakel

Hieronder ziet u onze zorgwoningen, waar cliënten met één of twee anderen samenwoont. Overdag gaan zij naar werk, school of naar andere dagbesteding. Als zij vrij hebben, kunnen ze gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes en bijvoorbeeld activiteiten doen, eten of gezellig tv kijken. Daarnaast heeft Trend zorg voor alle cliënten in Bakel een activiteitencentrum (AC) waar kookworkshops en andere leuke activiteiten worden georganiseerd.

Niet beschikbaar

Roessel 1

In de prachtige natuur van Bakel, op het terrein van de Zorgboog, staat onze riante zorgwoning geschikt voor beschermd wonen (24-uurs zorg). In deze woning is plaats voor 6 cliënten. Er zijn 2 vaste begeleiders van Trend Zorg Helmond aanwezig. Elke cliënt heeft een eigen slaapkamer. De woonkamer, badkamer en keuken zijn gedeeld. Een grote ruime tuin behoort ook tot deze woning.

Niet beschikbaar

Roessel 5

Trend Zorg Helmond heeft een aantal appartementen tot haar beschikking in het voormalig verpleegstershuis op het terrein van de Zorgboog. Deze appartementen zijn geschikt voor 1 persoon en beschikken allen over een balkon, woonkamer en slaapkamer met aparte keuken. Cliënten wonen hier zelfstandig en krijgen ‘ambulante begeleiding plus’ van Trend Zorg Helmond.